Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Spännande karriärmöjlighet som Controller!

Ansök nu
Vi söker för kommande uppdrag dig som är engagerad och besitter ett par års erfaren av att arbeta som controller!

Information om uppdraget:

Är du redo att ta din karriär som controller till nästa nivå? Vi söker en passionerad och erfaren controller med en kärlek för siffror och en stark känsla för detaljer. Om du är redo för en ny, spännande utmaning, kan detta vara din drömtjänst!

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbetat på företagets kontor. Tjänsten är på heltid och kontorstider tillämpas. Tjänsten förväntas starta så snart vi har hittat rätt kandidat och löper tillsvidare.

Detta söker vi:

Utbildning och Erfarenhet: Vi ser att du har en bakgrund inom ekonomi eller liknande högskole- eller universitetsutbildning, tillsammans med några års erfarenhet inom området.

Analytisk Skicklighet: Du är inte rädd för komplexa samband mellan siffror och har en förmåga att se helheten.

Språkkunskaper: Du behärskar både svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.

Personliga Egenskaper: Du är en social, positiv och driven individ med utmärkta samarbetsförmågor och kommunikationsfärdigheter. Din höga arbetsmoral kommer att vara en värdefull tillgång för vårt team.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte att ansöka redan idag! Våra intervjuer pågår löpande. Denna möjlighet kan vara starten på din framgångsrika karriär som controller!

Sökord: senior controller, business controller, financial controller, product controller, Heltid

Sökord: senior controller, business controller, financial controller, product controller, Heltid
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare