Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Söker du deltidsjobb inom IT-support? Då kan vi ha framtida uppdrag åt dig!

Publiceringsdatum
17 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om du brinner för problemlösning och kundkontakt har vi kommande tjänster för dig!

Information om uppdraget:

Vi letar efter ambitiösa individer som vill arbeta som IT-support för kommande uppdrag hos våra kunder. Om du brinner för problemlösning och kundkontakt, har vi tjänsterna för dig. Vi söker individer som vill hjälpa våra kunder med teknisk service och lösa problem, oavsett om de är privatpersoner eller företag. Dina uppgifter kommer inkludera att ge support via mail och telefon samt att hjälpa användare med sina datorer, telefoner och system.

Du kan ta två olika vägar framåt:

Konsultuppdrag: Du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar tillsammans med den aktuella kunden. Detta är ditt tillfälle att snabbt vässa dina färdigheter och påbörja en lovande karriär.

Direktrekrytering: Du blir direktanställd av vår kund, medan vi på StudentConsulting hanterar hela rekryteringsprocessen. Du kliver in i en spännande tjänst och börjar omedelbart bidra.

Dessa kommande tjänster är på deltid och flexibla, så de passar perfekt för dig som studerar vid sidan om. Vi har olika uppdrag med varierande arbetstider, så du kan anpassa din arbetsbörda efter dina behov

Detta söker vi:

- Godkänd gymnasieexamen
- Pågående eftergymnasial utbildning inom relevant område om minst 50%
- Tidigare erfarenhet av serviceorienterade roller är meriterande, särskilt inom kundtjänst eller teknisk support
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- Pedagogisk och kommunikativ personlighet som älskar att lösa problem

Ansök nu och kickstarta din framtid!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 dec. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga