Säljare sökes till spännande uppdrag!

Säljare sökes till spännande uppdrag!

Vill du vara en del av en marknadsledande internationell SaaS-verksamhet? Vill du ha en bra karriärutveckling? Vill du arbeta för ett innovativt, smidigt och ständigt växande modernt teknikföretag?

Information om uppdraget:

Vår kund skapar produkten som visualiserar och schemalägger mötesrum, kontorsutrymmen och resurser med oöverträffad enkelhet och användarvänliga funktioner. De skapar SaaS-lösningar för t.ex. skrivbords- och parkeringshantering, rumsbokning, arbetsplatsanalys, bygga meddelandesystem och besökshantering.

Vi söker en säljare som kommer att arbeta tillsammans med marknadsavdelningen för att generera nya kvalificerade leads. Din roll kommer att vara att söka nya affärsmöjligheter genom att kontakta och utveckla relationer med potentiella kunder. Du kommer att ansvara för att generera nya potentiella kunder genom utgående samtal, e-postmeddelanden och sociala medier. Du behöver starka övertalningsförmåga för att förvandla kundprospekt till kvalificerade leads. Vår idealiska kandidat är en utmärkt dealmaker som älskar att interagera med människor.

Detta söker vi:

För att du ska trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är en fantastisk målmedveten, resultatorienterad och brinner för försäljning.
Vi ser gärna att du även har följande erfarenheter och kvalifikationer:

* Kandidatexamen eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
* Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga.
* Måste vara en självstartare. Ibland måste du trivas med att arbeta självständigt och samarbeta med andra.
* Förmåga att identifiera möjligheter och att utveckla och implementera effektiva försäljningsstrategier.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se