Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Säljare sökes till framstående IT-företag!

Ansök nu
Vi söker dig som är driven, resultatorienterad och har tidigare erfarenhet av försäljning!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en säljare till deras team. Företaget är en av de ledande leverantörerna av informationssäkerhet och AI-baserade prediktionslösningar för att framtidssäkra organisationer över hela världen. Företaget söker nu säljare till säljteamet som fokuserar på företagskunder. Du kommer tillsammans med erfarna, engagerade och kompetenta kollegor verka för att företaget uppnår uppsatta tillväxtmål på en unik marknad som har en mycket stor tillväxtpotential. Rollen som säljare kommer bland annat att innefatta:

* Att skapa och arbeta utifrån ett strukturerat säljarbete.
* Att förstå och analysera de potentiella kundernas affärsbehov.
* Att driva affärerna självständigt från första kontakt/samtal till att lösning presenteras och förhandlingen avslutas med avtalstecknande.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt utav företaget. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning med provanställning som start. Du kommer arbetat på deras kontor i Kista och tjänsten förväntas starta upp så snart vi hittat rätt person. Arbetstiderna är kontorstider, måndag till fredag kl 8.00-17.00, med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom företagsförsäljning. Då du säljer programvara och teknik så bör du ha en god förståelse för produkten. Du kanske har jobbat med försäljning av liknande produkter, programvara eller teknisk utrustning förut men oavsett tror vi att du har ett genuint intresse för dylika produkter för att kunna lyckas i rollen. Det är meriterande med en teknisk utbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten.

För att trivas i rollen bör du ha en stark drivkraft, vara beslutstagande samt brinna för att uppnå goda resultat. Du har ett starkt affärs- och kundfokus och drivs av att leverera förstklassig service. Vidare tror vi du är strukturerad samt har en affärsmässig, kundorienterad och relationsskapande approach i allt du gör. Vi ser gärna att du är ansvarstagande och van vid att självständigt planera upp ditt arbete för att kunna driva dina affärsprojekt från start till mål. Vidare är du en förtroendeingivande person med viljan att förstå kundens verklighet, utmaningar och behov samtidigt som du vågar ta beslut och utmana kunden. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du är en positiv och öppen person som har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuver sker löpande!

Sökord: Säljare, Account Manager, Försäljning, Heltid, Direktrekrytering

Sökord: Säljare, Account Manager, Försäljning, Heltid, Direktrekrytering
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare