Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sälj & Marknadskoordinator sökes till Green Planet Astronauts!

Är du en driven och prestigelös person som vill vara med i en spännande tillväxtresa hos vår kund? Vill du vara en del av ett startup som erbjuder en varierad och flexibel roll? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en studerande Sälj & Marknadskoordinator för vår kunds räkning. Vår kund Green Planet Astronauts är en startup som arbetar med barnmat och barnsnacks som är veganska och ekologiska med mål att skapa en planetvänlig framtid för barnen. De startade sitt företag i Finland för lite mer än 2 år sedan och lanserades i Sverige 2022. De växer ständigt och vill nu utöka sitt team i Sverige med en ny stjärna som vill vara med och driva företaget framåt i utvecklingsresan.

Rollen som Sälj & Marknadskoordinator är varierad och flexibel med båda delar inom sälj och marknadsföring. Du kommer att arbeta med följande arbetsuppgifter:
* Åka ut på kundmöten på bland annat förskolor
* Åka ut till butiker och hålla i provsmakning.
* Arbeta löpande i CRM
* Ringa kalla samtal till butiker och kunder
* Löpande hantering av befintliga kunder
* Hantera sociala medier och ha kontakt med influencers
* Medverka på event/mässor

Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult ute hos kunden centralt i Stockholm. Tjänsten är på deltid ca 15h i veckan med stor flexibilitet kring vilka dagar och eventuellt möjlighet till mer arbete under sommaren. Arbetet sker på kontorstider och är tänkt att tillsättas så snart rätt kandidat hittats. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och kan leda till en direktanställning efter examen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar universitet/högskola med relevant inriktning som sälj/marknad på minst 50%, där det är fördelaktigt om du snart är färdig med utbildningen och kan se en framtid hos företaget efter studier. Det är meriterande om du tidigare arbetat i CRM, inom retail, eller annat startupbolag. Du ska tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Som person är du driven, social och framåt. Du är inte rädd för att få saker att hända och tar gärna initiativ med prestigelöshet.

Är det dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare