Receptionist/konferensansvarig sökes för heltidsarbete!

Receptionist/konferensansvarig sökes för heltidsarbete!

Är du ansvarsfull, serviceinriktad och duktig på att ta egna initiativ? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker för kunds räkning en receptionist/konferensansvarig på heltid med start i maj 2023. Kunden är ett företag som är finansiella rådgivare inom life science. Företaget har för närvarande 20 anställda och sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter blir att självständigt ansvara för företagets konferensavdelning men även vara företagets interna receptionist/assistent vilket ger en mycket varierande roll. I din roll ansvarar du för att säkerställa att en hög servicenivå erhålls gentemot gäster, medarbetare och leverantörer. Som konferensansvarig har du ett stort eget ansvar och arbetar självständig med det praktiska kring möten, luncher, inköp, underhåll av lokaler. I receptionen är du ansvarig för den interna servicen på kontoret och alltid behjälplig för alla anställda.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Förbereda och starta upp kontoret varje morgon
- Konferensrum iordningställs inför planerade och oplanerade möten.
- Självständigt organisera och servera luncher
- Sköta inköp och inventera för kontoret och konferenssidan
- Organisera och skriva in möten i företagets gemensamma Outlook kalender
- Bud och posthantering
- Hantera den tekniska konferensutrustningen.
Tjänsten är på heltid och uppdraget startar i maj 2023 med en provanställning. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Kontorstider tillämpas. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är det bra om du har erfarenhet av liknande tjänst eller från ett serviceyrke som restaurang eller handels. Som person är du serviceinriktad, flexibel och duktig på att ta egna initiativ. Vidare söker vi dig som är representativ, prestigelös och strukturerad. Du är glad, morgonpigg och har en hög arbetsmoral. Du har ordningssinne utöver det vanliga och är inte rädd för att ”hugga i” och ser vad som behövs göras. Det behövs även god datavana och goda kunskaper i engelska. Vi tror att du trivs i en professionell, hjärtlig och affärsinriktad miljö. Stor vikt läggs på personlighet!

Stämmer beskrivningen in på dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se