Hoppa till innehåll

Receptionist för kommande uppdrag med fokus på service och kundmottagning

Vi söker en engagerad och erfaren receptionist för att hantera besöksmottagning och erbjuda högklassig service. Låter det som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifter inkluderar att ta emot och registrera besökare enligt kundens direktiv, erbjuda en varm välkomnande och vid behov servera kaffe eller te. Du kommer även att vara ansvarig för att beställa transporter, taxi, bud, samt övervaka foajé/entré för att säkerställa dess välskötthet.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med vår kund. Tjänsten är på deltid 60-75%. Tjänsten förväntas starta upp efter årsskiftet och är ett långsiktigt behov. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Din roll kommer att kräva att du är lyhörd för kundens behov, vägleder på ett utmärkande och kvalitetsmässigt sätt, samt stöder personalen med konferensrumsbokningar. Du förväntas också delta i ständiga förbättringar av verksamheten och hantera beställningar av luncher för möten på uppdrag av kunden.

Detta söker vi:

Daglig kontakt med kunder, leverantörer och kollegor kommer att kräva hög affärsmässighet och servicekänsla. Vi söker en stresstålig och flexibel receptionist med goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt goda datakunskaper.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av servicerelaterade arbetsuppgifter. Att kunna utveckla och upprätthålla goda relationer både internt och externt är avgörande för denna roll.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb