Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Praktikant sökes till StudentConsultings upphandlingsenhet!

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Till vår centrala upphandlingsenhet söker vi nu dig som vill göra din praktik/LIA hos oss under vårterminen 2024.

Information om uppdraget:

Du kommer ingå i vårt skandinaviska team och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med upphandlingar, ramavtal och nyckelkunder, både inom privat och offentlig sektor. Uppgifterna kommer vara varierade och består bland annat av anbudsskrivning vilket inkluderar att sammanställa information och bearbeta text, koordinera samt administrera information internt i organisationen. Du kommer få en stor inblick i vår upphandlingsprocess samt hur vi arbetar med försäljning på central nivå i koncernen.

Vi söker dig som är studerande på högskola/universitet/yrkeshögskola eller liknande och har en planerad praktik/LIA-period förlagd under vårterminen. Vi ser att perioden är på minst 8 veckor och gärna längre. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till eventuellt arbete/rapport som ska skrivas. Vi ser gärna att du kan utgå från vårt kontor i Stockholm eller Malmö, med möjlighet till att delvis arbeta på distans.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driven, strukturerad, mycket noggrann och gillar att arbeta administrativt med hög kvalitet. Du ska tycka om att skriva och utforma texter och vi lägger stor vikt i att du är extremt noggrann och har känsla för detaljer. Eftersom vår arbetsmiljö präglas av en stark säljkultur med fokus på resultat och ett högt tempo, är det viktigt att du är stresstålig och självgående. Som stöd har du våra tydliga processer och mallar.

För att vara aktuell för den här tjänsten behöver dina kunskaper i att skriva på både svenska och engelska vara mycket goda. Likaså mycket god datorvana och erfarenhet av Office-paketet är ett krav. Att du kan norska och/eller danska ses som meriterande. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Vi erbjuder dig en inblick och delaktighet i våra processer, arbetssätt och ger dig ansvar med mycket eget arbete som förbereder dig för arbetslivet. Du kommer ingå i ett härligt team med högt i tak som uppskattar ett gott samarbete.

Efter din praktik finns det möjligheter till extraarbete och när du tagit examen kanske du blir vårt nästa stjärntillskott!

Är det dig vi letar efter? Sök då redan idag. Ansökningar kommer att hanteras löpande.

I samband med att du söker tjänsten ser vi gärna att du gör de fyra test som du har tillgång till via ditt inlogg på vår hemsida.

Sökord: praktik, lia, upphandling, Extrajobb, Bid

Sökord: praktik, lia, upphandling, Extrajobb, Bid
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 dec. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare