Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Orderkoordinator sökes till kund i Akalla med start i Augusti!

Ansök nu
Vill du arbeta i en administrativ lager-roll? Är du självständig, kommunikativ och har ett öga för detaljer? Tveka inte att söka!

Information om uppdraget:

Vår kund är en väletablerad leverantör av systemlösningar och komponenter till energi- & automatindustrin. De söker nu en medarbetare på deras lokal i Akalla. Du kommer att arbeta med order, du kommer att arbeta från ax till limpa. Från att ta emot order till att färdigställa för leverans. Arbetet innebär lätta lyft av små tekniska komponenter, samt att navigera dig digitalt inom de interna systemen. I rollen kommer du att inledningsvis fä lära dig hur lagret fungerar och lära känna kollegorna. Du kommer därefter få möjligheten att ta dig an mer administrativa roller i kommunikation med företagets övriga avdelningar. Du kommer att få vara en del av deras utvecklingsarbete och få möjligheten att assistera effektiviseringen och komma med förbättringsförslag.

Som person är du noggrann, effektiv, kommunikation och självständig. Vidare ska du har Lösningsorienterad, påhittig, prestigelös och har fingertoppskänsla.

Arbetstider:
Måndag - fredag, kl. 08-17.

Detta söker vi:

* Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister.
* Goda datorkunskaper.
* Mycket goda kunskaper i engelska och svenska.
* Tidigare erfarenhet av lager.

I rekryteringsprocessen kommer vi även att lägga stor vikt vid personlighet då det är ett litet företag med en familjär atmosfär.

Sökord: Heltid, Lager, Administration

Sökord: Heltid, Lager, Administration
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare