Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Maximera din karriär som administrativ stjärna i kommande uppdrag!

Ansök nu
Drömmer du om att erbjuda enastående administrativ support och samtidigt utvecklas i en kundorienterad roll? Är du flytande i både svenska och engelska? Då är det just dig vi letar efter för spännande framtida uppdrag!

Information om uppdraget:

Vi söker nu administratörer för kommande uppdrag åt våra prestigefyllda kunder. I denna roll kommer du att vara den som sätter standarden för administrativ effektivitet, hantera ärenden från såväl privatpersoner som företag, och bidra till en sömlös kundupplevelse.

Din karriär, ditt val:
Du har två möjligheter - antingen kan du bli en del av vårt konsultteam, där du blir en av oss på StudentConsulting och arbetar tätt tillsammans med våra fantastiska kunder. Alternativt kan du välja en direktrekrytering, där vi på StudentConsulting hjälper dig genom hela rekryteringsprocessen och du blir direktanställd av vår kund. Oavsett väg du väljer, kommer du att vara på heltid med ordinarie kontorstider.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig med minst en gymnasieutbildning i bagaget. Om du tidigare har erfarenhet inom liknande administrativa roller, är det definitivt ett plus. Viktigast av allt är att du behärskar svenska och engelska flytande.

Som person ser vi att du är passionerad när det kommer till att leverera administrativ support, effektiv, driven och har förmågan att bygga starka relationer. Du har en stark vilja att slutföra uppgifterna, är proaktiv och trivs både med självständigt arbete och i grupp. Stresstålighet, noggrannhet och administrativ skicklighet är också egenskaper som värderas högt.

Är detta din drömposition?
Tveka inte! Ansök redan idag och öppna dörren till en fantastisk karriär inom administration. Vi genomför urval löpande, så ju snabbare du ansöker, desto större chans har du att säkra din plat
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare