Lagermedarbetare/administratör till Kista vardagar 8-12

Lagermedarbetare/administratör till Kista vardagar 8-12

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom lager/logistik, studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på deltid och söker en deltidstjänst.

Information om uppdraget:

Vår kund är belägen i Kista och erbjuder produkter och tjänster inom fysioterapi, rehabiliteringsträning samt vård- och sjukhussängar. Vår kund lägger stort fokus i kundens behov för att därmed kunna utveckla bättre hälsa och välmående.

Dina arbetsuppgifter bestå av sedvanliga lageruppgifter så som plock, pack och plastning av varor. Du kommer att ansvara för in- och utleverans från lager och kontor. Du kommer att få hantera olika typer av logistikärenden såsom att boka frakter, koordinera och spåra leveranser samt inventera varulagret.

Arbetstiderna för tjänsten är förlagda 5 dagar i veckan mellan måndag till fredag 8:00-12:00.
Detta är ett långsiktigt uppdrag där du framåt hösten kommer få möjlighet att arbeta på 75% och därefter chans till förlängning och tillsvidareanställning på heltid hos kund. Tjänsten beräknas att starta 1 april 2023.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd på StudentConsulting, och arbeta ute hos vår kund.

Detta söker vi:

* Du har tidigare erfarenhet inom lager/logistik.
* Du har en god kunskap inom Office-paketet, datasystem för lagerhantering och fraktbokning.
* Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister, kontroll kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.
* Du har en godkänd gymnasieexamen.
* Du har truckkort A.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är öppen, positiv och serviceinriktad. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma och drivs av att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är ansvarstagande, lösningsorienterad, processorienterad och har en tydlig struktur i ditt arbete. Vidare är du social, har lätt för att kommunicera både internt och externt samt bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Passar ovanstående beskrivning in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: administration, lager, logistik, deltid

Sökord: administration, lager, logistik, deltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se