Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagerarbetare med datorvana sökes till Kista vardagar 8-12!

Ansök nu
Vi söker dig som har truckkort A, tidigare erfarenhet av lagerarbete samt som studerar eller har ett annat jobb på deltid som du önskar kombinera den här tjänsten med.

Information om uppdraget:

Nu söker vi en lagermedarbetare med god datorvana till vår kund i Kista. Vår kund erbjuder produkter och tjänster inom fysioterapi, rehabiliteringsträning samt vård- och sjukhussängar.

I rollen som lagermedarbetare kommer du dels jobba med sedvanliga lageruppgifter så som plock, pack och plastning av varor samt ansvara för in- och utleverans från lager och kontor.
Vidare kommer du även att jobba en del med administrativa arbetsuppgifter så som så som att boka frakt, koordinera och spåra leveranser samt inventera varulager.

Då en stor del av det administrativa arbetet sker på engelska ser vi att du behärskar språket mycket väl i både tal och skrift.

Arbetstiden är förlagd fem dagar i veckan, måndag till fredag 8:00-12:00.

Detta är ett långsiktigt uppdrag där du framåt hösten kommer få möjlighet att arbeta på 75% och därefter chans till förlängning och tillsvidareanställning på heltid hos kund. Tjänsten beräknas att starta omgående.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd på StudentConsulting, och arbeta ute hos vår kund i Kista.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som lagermedarbetare är det ett krav att du uppfyller nedan kriterier:

* Du har truckkort A.
* Du har tidigare erfarenhet inom lager/logistik.
* Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister hos polisen. Notera att kontroll kommer att genomföras under rekryteringsprocessen.
* Du har en god kunskap inom Office-paketet, datasystem för lagerhantering och fraktbokning.
* Du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kan intyga detta.
* Du har en godkänd gymnasieexamen.
* Goda kunskaper i svenska och engelska i båda tal och skrift.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är öppen, positiv och serviceinriktad. Vi söker dig som trivs med fysiskt arbete då tunga lyft kan förekomma och drivs av att arbeta i ett högt tempo. Det är viktigt att du är ansvarstagande, lösningsorienterad, processorienterad och har en tydlig struktur i ditt arbete. Vidare är du social, har lätt för att kommunicera både internt och externt samt bidrar till en positiv arbetsmiljö.

Passar ovanstående beskrivning in på dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Administration, Lager, Logistik, Kista, Deltid

Sökord: Administration, Lager, Logistik, Kista, Deltid
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juli 2023 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare