Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundtjänstmedarbetare på deltid sökes till BDX!

Ansök nu
Vi söker dig som är bekväm med telefon- och mailkontakt och har en ansvarskänsla med att fullfölja arbetet. Om du är serviceminded och redo för en deltidstjänst på ett spännande företag. Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi kundtjänstmedarbetare på deltid för vår kunds räkning. Vår kund är BDX som skapar innovativa helhetslösningar till kunder - allt från logistik till anläggnings-, entreprenad- och industritjänster. De arbetar över hela landet med 21 kontor och ca 700 anställda. De behöver nu utöka teamet med fler stjärnor som kan hoppa in och stötta upp på deltid.

I rollen som Kundtjänstmedarbetare hos BDX kommer du arbeta med telefon och datorn som främsta verktyg där det är viktigt att du är orädd och kommunikativ. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
* Ringa och boka leveransdag med privatkunder
* Ta emot samtal från privatkunder gällande leveranser
* Ha kontakt med terminalen som hanterar godset
* Administrera order i vårt system
* Svara på mejl gällande status på order

Du blir anställd av oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult hos BDX på deras kontor i Västberga. Tjänsten är på deltid med arbetspassen kl. 11-15 eller 12-16.00, där viss flex vid överenskommelse kan finnas. Tjänsten startar omgående och löper till vecka 27 med möjlighet till förlängning och eventuellt fler timmar framåt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar universitet/högskola/YH eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom service och goda datakunskaper med en systemvana. Det är en fördel om du bor i söderort för enkel pendling.

Som person är serviceminded, självgående, lösningsorienterad och uppmärksam. Vi ser att du är orädd och van att prata i telefon med kunder, bekväm i mailkontakt, har ansvarskänsla och kan ha flera saker i gång samtidigt.

Är det dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare