Hoppa till innehåll

Kundsupport sökes till Seriline!

Är du ute efter nästa steg i din karriär och vill arbeta med en bred roll med olika inslag? Är du en initiativtagare och kundorienterad? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en medarbetare för vår kund Seriline AB. Seriline är ett svenskägt företag med fokus på identitets- och accesshantering. Genom att använda den senaste tekniken i kombination med mångårig erfarenhet, har Seriline egenutvecklade mjukvaru- och webblösningar, säkerhetssystem, hårdvaror samt tjänster som förenklar flöden till användarvänliga processer för hantering av identiteter. Seriline har de senaste åren haft en mycket stark tillväxt och målet är att fortsätta växa under de kommande åren, därmed har du möjligheten att utvecklas tillsammans med bolaget.

Du kommer till ett kontor med 30 medarbetare i olika roller där det är viktigt med gemenskap och viljan att vara en del av ett större team. Din roll är som kundsupport där fokus ligger i att serva bolagets kunder och stötta kollegorna på de regionala säljkontoren runtom i Sverige. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

- Kundsupport via telefon och mail
- Diverse administrativa uppgifter
- Efterhand finns också möjligheten att få jobba med orderhantering och säljstöd

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och du blir sedan direkt anställd av Seriline. Arbetet sker under kontorstider och är på plats Gustavslundsvägen 50 i Alvik. Tjänsten är på heltid och är tänkt att tillsättas så snart rätt kandidat har hittats. I processen kommer utdrag i belastningsregister att genomföras

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom kundservice, orderadministration eller har tidigare arbetat med liknande. Du bör ha goda datakunskaper och det är en fördel om du har ett tekniskt intresse. Du är flytande i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska.

För att passa in i rollen är du en initiativtagare som vågar ta för dig och ser vad som behöver göras. Vidare är du serviceinriktad, prestigelös och trivs i en roll där du har eget ansvar.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 dec. 2023 (18 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga