Kundservicemedarbetare sökes till Green Storage!

Kundservicemedarbetare sökes till Green Storage!

Har du viss erfarenhet utav kundservice sedan tidigare och vill vara med och fortsatt driva en kundservice i förändring i ett härligt team på ett växande bolag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Green Storage och 24Storage har gått samman och är nu störst på marknaden inom self-storage. Deras verksamhet uppmanar till att vi inte ska slänga våra prylar. I stället bidrar de till att människor ska behålla, återanvända eller sälja sina ägodelar under tiden som de förvaras i ett prisvärt och alltid tillgängligt förråd nära dig. Bolaget fokuserar på det digitala och enkelheten i att hyra förråd. Det finns 39 anläggningar runt om i Sverige som hanteras av en kundservice baserat på huvudkontoret på Kungsholmen.

Vår kund Green Storage söker nu medarbetare till deras kundservice. I rollen som kundservicemedarbetare kommer du ha daglig kontakt med företagets kunder via telefon, mail och chatt. Du kommer hantera inkommande fakturafrågor, support gällande förråden, guida och hjälpa nyblivande kunder av förråduthyrning. Du blir en del utav ett härligt team och en familjär arbetsplats där ni tillsammans arbetar mot företagets uppsatta mål.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Green Storage. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp omgående och löper 6 månader framåt och därefter anställning hos kunden. Arbetstiderna är förlagda mellan 8-17 eller 11-20 vardagar och 10-16 helger, du kommer arbeta i ett rullande schema och utgår från företagets nyrenoverade kontor som finns på Kungsholmen i Stockholm. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du har en avklarad gymnasieexamen och tidigare erfarenhet inom kundservice. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.
Som person ser vi gärna att du är en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat och är resultat- och lösningsorienterad, nyfiken och serviceminded. Du är en målmedveten person som tycker om att jobba i team men såväl självständigt, du tar eget ansvar och är mån om att ge kunder service av god kvalitet. Vidare ser vi att du besitter en god systemvana.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se