Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kontorsadministratör/receptionist sökes till StudentConsulting i Stockholm!

Ansök nu
Är du en serviceinriktad person som brinner för mötet med människor? Är du dessutom strukturerad, ordningsam och ger det lilla extra? Då har vi på StudentConsulting jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu kontorsadministratör/receptionist till StudentConsultings nyrenoverade kontor i centrala Stockholm.

I tjänsten kommer dina arbetsuppgifter bl. a. innefatta:
Ta emot besökare
Beställa och ta emot leveranser samt posthantering
Konferensvärdinna - dvs ställa iordning inför möten och gruppaktiviteter
Sortera och arkivera papper
Stötta vid personal- och konsultaktiviteter, planering och inköp
Hantera köksuppgifter såsom ordna frukostar, beställa matvaror, kaffe mm.
Ansvara för diverse inköp till kontoret
Du kommer även i rollen stötta upp våra rekryterare med vissa arbetsuppgifter så som säkerhetsprövningar, urvalshantering och referenstagning samt administration
Övrig dokumenthantering

Tjänsten är ett vikariat på heltid och beräknas starta i oktober och pågå minst 12-14 månader. Dina arbetstider kommer vara mån-fre 08-17. I den här tjänsten får du jobba i ett härligt team där engagemanget och drivet alltid är på topp.
Du kommer jobba i våra ljusa, helt nyrenoverade lokaler i Stockholm, nära Odenplan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är positiv, duktig på att hantera många uppgifter parallellt och trivs med både service i kombination med mer administrativa uppgifter.
Du brinner för service och mötet med människor. Vi ser att du som söker har viss erfarenhet sedan innan av serviceyrket, förslagsvis som receptionist, från butik, restaurang eller liknande samt att du har erfarenhet av något administrativt arbete. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort samt att du är flytande i svenska och engelska.

Som person trivs du i en dynamisk organisation där den ena dagen inte är den andra lik. För att passa in i vårt team bör du vara en lagspelare, ha ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang vara en god representant för StudentConsulting. Du är självständig, noggrann och utåtriktad. Du brinner för att ge service till såväl interna som externa besökare och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig samt är initiativtagande och strukturerad.

Ta steget mot ditt drömjobb idag, urval sker löpande!

Sökord: Receptionist, Kontorsassistent, Office manager, Administratör

Sökord: Receptionist, Kontorsassistent, Office manager, Administratör
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare