Junior redovisningsekonom sökes till retailbolag inom hemelektronik!

Junior redovisningsekonom sökes till retailbolag inom hemelektronik!

Har du en utbildning inom ekonomi och söker efter en tjänst inom redovisning? Är du driven, engagerad och en teamplayer? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är vi en av Sveriges största hemelektronikkedjor med 29 varuhus och en växande e-handel, och är även en del av Europas största hemelektronikkedjor med över 1000 varuhus runt om i Europa. I mer än 40 år så har vår kund varit kända för sina innovativa produkter och ett mycket tydligt kundfokus.

Vi söker ni en junior redovisningsekonom till vår kund. Du kommer att arbeta i en bred roll men olika kontaktytor inom företaget, där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att innefatta:

* Löpande bokföring inklusive huvudbokföring
* Betalningskvittningar
* Returer & Daily report
* Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut
* Stöd åt e-handelsbolagets administrativa chefer

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med vår kund med kontor i Barkaby. Tjänsten förväntas starta upp omgående där 6 månaders provanställning tillämpas med chans till förlängning och övertag därefter. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Har du någon praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är detta meriterande. I övrigt har du en god förståelse för den ekonomiska processen och en förmåga att knyta an det teoretiska med praktiken. Du har grundläggande kunskaper i Excel och är flytande i både svenska och engelska.

Tjänsten lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas väl i rollen är du motiverad och har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas. Du arbetar lösningsorienterat och är engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi även att du är en teamplayer av rang!

Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se