Junior Projektör till Eltel sökes omgående!

Junior Projektör till Eltel sökes omgående!

Vill du arbeta i en spännande roll där du arbetar med att planera, projektera och hålla ihop ett flertal olika projekt inom publika nät och andra kundnät? Har du ett stort tekniskt intresse? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

I rollen ingår det att ta fram kostnads- och intäktberäkningar för planerade och pågående arbeten. Du är den som tar fram underlag till deras tekniker och underentreprenader så de kan utföra arbetet så självständigt som möjligt. Du har ett ekonomiskt ansvar för projekten med tillhörande rapportering. Du ansvarar för att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskommet med kunden. Du ansvarar för att leda och fördela arbetet och för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Ditt arbete fördelas cirka 75% på kontoret med administrativa uppgifter samt resterande 25% ute hos deras kunder på fältet.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbeta tillsammans med Eltel AB. Arbetstiderna är förlagda mellan 7:30-16 med möjlighet till viss flex. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov hos Eltel med goda möjligheter till övertag. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du besitter en fullständig gymnasieexamen. Vidare har du B-körkort och goda kunskaper inom Officepaketet. Du har lätt för att snabbt komma in i nya system och har ett brinnande intresse för teknik och drivs av att lära dig mer om branschen och få utvecklas i rollen.

Du tycker om och har lätt för att arbeta med olika typer av människor. Du har förmåga att hantera en hög arbetsbelastning och en känsla för hur du ska driva dina egna processer framåt. När det behövs agerar du snabbt och du är bekväm med att fatta egna beslut och att agera utifrån dessa.
Vi ser gärna att du besitter en stor social kompetens, nyfikenhet och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Rollen kräver att du talar och skriver flytande i svenska och engelska.

Meriterande är:
* Erfarenhet som tekniker och/eller av projektering/beredning, gärna från entreprenadbranschen
* Vana av att driva och arbeta med ekonomiska frågor
* Kunskaper i entreprenadjuridik samt BAS-U och BAS-P
* Vana att arbeta med IT-baserade hjälpmedel samt kunskaper i CAD-tillämpningar
* Kunskap att läsa och tolka beställningshandlingar/nätdokumentation
* Erfarenhet som projektör/projektledare
* Erfarenhet av anläggnings- och entreprenadverksamhet inom verksamhetsområdet
* Erfarenhet som fibertekniker

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 mars 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se