Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior montör sökes till kund i Stockholm

Ansök nu
Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Om svaret är ja, fortsätt och läs, kanske är detta ditt drömjobb?

Information om uppdraget:

Som montör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara service av ventiler både ute på fältet hos kunder eller i kundens egen verkstad.

Vi söker nu dig som har ett tekniskt kunnande och intresse, trivs att arbeta praktiskt och tidigare erfarenhet inom montage. För att trivas i rollen som så behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare som är ordningsam, noggrann och ansvarstagande.

Har du tidigare arbetserfarenhet inom arbetsledning ses detta som starkt meriterande.

Hotellnätter förekommer i perioder och vi ser gärna att du ser positivt på att vara ute på vägarna och hjälpa kunder i närliggande områden.

Tjänsten inleds med en anställning hos Studentconsulting för rätt person kan det senare övergå till en direktanställning hos kund. Som konsult hos Studentconsulting får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.

Detta söker vi:

Krav:
2-3 års erfarenhet som montör
B-körkort
Mycket goda kunskaper i Svenska

Meriterande för tjänsten:
Heta arbeten utbildning
Truck-kort
Travers

Tillträde kommer att ske enligt överenskommelse med kunden.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 juni 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare