Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior Marknadsförare sökes omgående till myWorld!

Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet inom marknadsföring och är redo för nästa steg? Är du lösningsorienterad, initiativtagande och vill bli en del i ett internationellt bolag? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en Junior Marknadsförare för vår kunds räkning med start omgående. Vår kund myWorld är ett internationellt bolag som är verksamma i 55 länder runt om i världen. De driver det världsledande myWorld Benefit Program, som erbjuder en mängd attraktiva förmåner för både kunder, återförsäljare och tjänsteleverantörer. Shoppare kan njuta av Shopping Points och Cashback vid varje köp från myWorld Partners - oavsett om de handlar online eller i butik. Deras partners drar i sin tur nytta av effektiva kundlojalitetsprogram, vilket hjälper dem att öka sin synlighet och försäljning.

I rollen som Marknadförare så kommer du att arbeta i en bred roll med stora möjligheter till utveckling. Du blir en del utav ett team med stora kontaktytor både internt och med externa partners.

Du kommer att arbeta med följande arbetsuppgifter:
* Skapa och distribuera nyhetsbrev för regionala- och centrala kampanjer
* Planera, samordna och genomföra lokala kampanjer
* Hantering av produktsökningar
* Planering och genomförande av e-postkampanjer
* Hantera och bevaka myWorld Sveriges sociala mediekanaler
* Skapa rapporter med resultat från lokala kampanjer
* Nära samarbete med marknadsföringsteamet i Österrike
* Organisering av banners, foton etc. i lokala kampanjer
* Hjälpa till med förvärv/onboarding av nya partners
* Stöd och aktiv säljutveckling av nyckelkunder
* Agera kontaktpunkt för webbutiksfrågor för myWorld.com

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av myWorld men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten startar så snart som möjligt och är på heltid, arbetet sker under kontorstider med viss flexibilitet. Kontoret är placerat vid Norrtull i centrala Stockholm men med möjlighet att arbeta på distans två dagar i veckan. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och att växa med rollen.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper inom marknadsföring samt 1-3 års praktisk erfarenhet inom samma område. För att passa i rollen ser vi att du som person är driven, framåt och flexibel i ditt arbetssätt. Vi ett stort värde i att du har lätt att skapa- och bygga relationer med andra människor och inte är rädd för att ta kontakt. Du får saker att hända och tar gärna initiativ med prestigelöshet. Vidare har du ett stort lösningsorienterat fokus och gillar utmaningar.
Då du kommer att ha kontakt med både kollegor och partners internationellt så är det av vikt att du kan uttrycka dig väl i både tal- och skrift på svenska och engelska, kan du finska är det ett plus men inget krav. Du är även van att arbeta i system och i Office-paketet.

Är det dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare