Junior kvalitetssäkrare sökes till vår kund i Sköndal!

Junior kvalitetssäkrare sökes till vår kund i Sköndal!

Har du en teknisk fallenhet, är klurig och kvalitetsmedveten? Vill du utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och vara med på en tillväxtresa? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi dig som vill ingå i deras teknikavdelning med fokus på mekanisk testverksamhet. I rollen jobbar du med att stötta verksamheten att genomföra tester och reklamationer. Arbetet sker tätt tillsammans med test- och reklamationsteamet som sitter i nära anslutning till labbet. I denna roll behöver du jobba både praktiskt och administrativt.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:
- Ta emot fysiska produkter som behöver beredas för test eller reklamation.
- Testa, utvärdera och analysera produkten enligt processer
- Registrera och följa upp reklamationer enligt processer/system
- Kontinuerlig dokumentation av arbetet.
- Sammanställa rapporter på engelska.
- Utveckling av processer och verktyg

Rollen innebär att jobba proaktivt men även flexibelt kunna rycka in vid akuta ärenden.

Detta är en långsiktig direktrekrytering där du blir anställd av vår kund. Arbetstiderna är 8-17.
Man arbetar i vår kunds lokaler i Sköndal.

Vår kund är ett av Skandinaviens marknadsledande företag inom slang- och ledningskomponenter. Koncernen finns i 19 länder och har ca 1400 anställda. I Sverige är de rikstäckande med sina ca 70 slangservicebutiker och 450 anställda. De erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom sitt affärsområde och med ett decentraliserat och kunddrivet arbetssätt strävar de mot att öka sina kunders effektivitet och lönsamhet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som tycker att det är roligt att mecka, testa och söka fel i produkter. Din tekniska bakgrund har du erhållit genom tidigare arbetslivserfarenhet och/eller läst gymnasiet med en teknisk inriktning. Du arbetar med ett stort engagemang och du har förmåga att prioritera i ditt arbete. I denna roll behöver du jobba både praktiskt, administrativt och analytiskt. Du behöver vara en flexibel lagspelare. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, och eftersom rapporterna skrivs på engelska krävs goda kunskaper.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se