Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Junior IT-specialist för Verksamhetsstöd sökes omgående!

Ansök nu
Vill du arbeta inom IT på en arbetsplats som gör skillnad? Brinner du för att effektivisera och utveckla IT-system? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Denna position är en fantastisk möjlighet för en junior IT-specialist att utvecklas och växa i en organisation som värdesätter teknik och dess påverkan på vårt samhälle.

IT-utveckling: Som Junior IT-specialist för vår kunds verksamhetsstöd kommer du att vara en del av deras IT-team och arbeta med att utveckla, implementera och underhålla deras IT-system och tekniska lösningar. Du kommer att ha möjlighet att vara med och skapa framtidens IT-infrastruktur för organisationen.

Support och hjälpdesk: Du kommer att fungera som den första kontaktpersonen för deras anställda och medlemmar när det gäller IT-relaterade frågor och problem. Du kommer att tillhandahålla teknisk support och hjälpdeskstjänster för att säkerställa en smidig och effektiv användarupplevelse.

Systemunderhåll: Du ansvarar för att säkerställa att deras IT-system och programvara är uppdaterade och fungerar korrekt. Detta inkluderar att genomföra regelbundna uppdateringar, felsökning och felsökning av eventuella tekniska problem.

Webbutveckling och underhåll: Du kommer också att vara involverad i utvecklingen och underhållet av webbplatsen. Detta inkluderar att säkerställa att webbplatsen är uppdaterad med aktuell information och fungerar korrekt.

Kontakt med leverantörer: Du kommer att vara ansvarig för att hantera relationen med deras IT-leverantörer och säkerställa att de får högkvalitativa tjänster och produkter till de bästa priserna.

Samarbete: Du kommer att samarbeta nära med andra avdelningar och kollegor. Ditt arbete kommer att vara tvärfunktionellt och du kommer att behöva kommunicera och samarbeta effektivt med olika team inom organisationen.

Självständigt arbete och utveckling: I denna roll kommer du att ha möjlighet att arbeta självständigt och driva IT-projekt framåt. Du förväntas vara utvecklingsinriktad och aktivt söka efter möjligheter att förbättra och effektivisera våra IT-processer och system.

Tjänsten är placerad i Stockholm och på heltid. Möjlighet till distansarbete kan diskuteras. Individuell lönesättning och flexibel arbetstid kan diskuteras. Anställningen kräver godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll.

Detta söker vi:

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom en ideell organisation. Viktiga egenskaper är förmågan att skapa förtroende, noggrannhet samt förmågan att både arbeta självständigt och i nära samarbete med kollegor.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare