IT-support sökes till välkänt bolag!

IT-support sökes till välkänt bolag!

Är du en driven person som vill lära och utvecklas? Har du ett brinnande intresse för IT och kundservice? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en serviceinriktad och strukturerad person till deras IT-support. Vår kund är en av Sveriges största koncerner inom privat tandvård och hälso-sjukvård. De har en unik affärsmodell som innebär att företagets delägare själva arbetar i verksamheterna. I rollen som IT-support kommer du få vara en del utav deras team och ge förstklassig support. Dina arbetsuppgifter kommer främst omfattas av;

* Ärendehantering över telefon och mejl
* Bistå med service och vägledning
* Extern support till kunder
* Intern support till mottagningar och medarbetare

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd hos oss på StudentConsulting och arbeta på vår kunds kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så fort vi hittar rätt kandidat och löper tillsvidare. Arbetstiderna är måndag till torsdag kl 08.00-17.00 och fredagar kl 08.00-15.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har relevant utbildning samt arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Det är meriterande om du besitter erfarenhet från tidigare arbete inom tillexempel kundtjänst, kundservice eller IT. Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och kommunikativ. Du är positiv och social samt har en god samarbetsförmåga. Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Sökord: IT, Teknik, Data, Support, Heltid

Sökord: IT, Teknik, Data, Support, Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 15 feb 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se