Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

IT-Support sökes till SICK!

Ansök nu
Är du en självgående medarbetare med ett brinnande intresse för IT och service? Är du redo för nya utmaningar i karriären? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

Just nu söker SICK AB IT-support till sitt kontor i Stockholm. Rollen kommer i första hand innebära first linesupport till SICKs medarbetare, men även varierande arbetsuppgifter som bland annat kan innefatta konfigurering av dator för nyanställd personal, beställning och inköp av telefon och dator. Tjänsten innebär samarbete med kollegor i Tyskland och kan det kan tillkomma resor till SICKS kontor så som i Göteborg och Oslo.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med SICK. Arbetstiden är förlagd kontorstid och du utgår från företagets kontor som ligger i Sätra. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov med goda möjligheter till anställning hos kunden. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten har du en relevant gymnasial eller eftergymnasial utbildning, det krävs även att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av liknande tjänst och goda kunskaper inom Windows clienter samt Windows servermiljöer, Microsoft intune, IOS, Office och Outlook, samt kunskaper om Microsoft CRM och SAP är detta meriterande.

Som person är du självständig, strukturerad och noggrann samt motiveras av att arbeta lösningsorienterat och med service. Du är införstådd med att du behöver följa direktiv och policys som tillhör SICK.

Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om arbetsgivaren:

SICK är en världsledande lösningsleverantör av sensorbaserade applikationer för industriella tillämpningar. Företaget grundades 1946 av Dr. -Ing. e. h. Erwin Sick och har sitt huvudkontor i tyska Waldkirch i Breisgau i närheten av Freiburg och räknas som en av teknik- och marknadsledarna med över 50 dotterbolag och delägarskap samt en mängd agenturer runt om i världen. SICK sysselsatte nästan 11 000 medarbetare över hela världen och uppnådde en koncernomsättning på cirka 2 miljarder euro (bokföringsåret 2021).
Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare