Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

IT-support sökes för kommande tjänster!

Ansök nu
Vi söker dig som vill arbeta som IT-support för framtida uppdrag. Om du är ute efter tjänster där du får möjlighet att arbeta lösningsorienterat och med kunder kan vi ha tjänster för dig!

Information om uppdraget:

För framtida tjänster söker vi dig som vill arbeta som IT-support. Dina dagliga arbetsuppgifter kan komma att bestå av arbete med teknisk service och problemlösning mot privat- eller företagskunder på mail och telefon. Du kan också komma att arbeta med att hjälpa kunder eller användare som har problem med sina datorer och telefoner eller system.

Tjänsten kan antingen vara ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med kunden i fråga, alternativt en direktrekrytering där du blir anställd av vår kund och vi på StudentConsulting enbart sköter rekryteringsprocessen. Arbetstider och omfattning kan komma att variera beroende på uppdrag och upplägg för den aktuella tjänsten.

Detta söker vi:

Du har en godkänd gymnasieexamen och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i serviceorienterade roller, exempelvis inom kundtjänst eller teknisk support. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person är du pedagogisk, kommunikativ och uppskattar tjänster där du får möjlighet att arbeta lösningsorienterat och varierat.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare