Hoppa till innehåll

Har du C-körkort och söker jobb i Norge?

Vi söker erfarna C-chaufförer till Norge! Har du tidigare erfarenhet av att köra lastbil klass C och önskar att jobba i Norge? Då har du hittat rätt! Vi har flera kunder i olika delar i Norge, från Alta i norr till Kristiansand i söder.

Information om uppdraget:

StudentConsulting är en av de största bemanningsleverantörerna av distributionschaufförer i Norge, vi erbjuder spännande uppdrag hos välkända kundföretag och är en bra internationell referens inför framtiden. Hos StudentConsulting värderas ditt arbete högt och ett fokus på yrkesstolthet är viktigt. Genom oss fick under 2022 hela 230 duktiga chaufförer visa vad de gick för på de norska vägarna och varje år har vi många nöjda återvändare. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:
* Distribution av varor.
* Lastning och lossning.
* Vara en ambassadör och representera verksamhetens värderingar.

Vi har möjlighet att samordna boendet under tiden för din anställning hos oss i Norge. Som konsult är du anställd hos StudentConsulting Norge AS och uthyrd till vår kund. Uppdragen startar i omgåenda, avhenger av hvilke uppdrag du er interesserad i. En tidigare uppstart kan vara möjlig om du är intresserad av detta. I vissa fall kan det finnas möjlighet till förlängning. Alla uppdrag är på heltid och schema blir utdelat på plats av din transportledare. Om det är något speciellt område (norr, mitt eller syd) i Norge som du är intresserad av så specificera detta i din ansökan.

Detta söker vi:

Krav för uppdragen:
* C-körkort.
* Tidigare erfarenhet av C-körning.
* Digitalt färdskrivarkort og YKB
* Effektiv och noggrann.
* Kommunicera på skandinaviska eller engelska.
* Tillgång till egen bil är en fördel för uppdraget.
* Giltigt pass för att söka norskt skattekort.

Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta christine.johansen@studentconsulting.com. Vi vill poängtera att vi endast kan svara på frågor för kandidater med körkort i klass C/CE som är intresserade av uppdrag i Norge.

Sökord: chauffor, Distribusjon, Lastbil, Norge, Lastbilschaufför C

Sökord: chauffor, Distribusjon, Lastbil, Norge, Lastbilschaufför C
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga