Grafisk formgivare på deltid sökes till Rexel!

Grafisk formgivare på deltid sökes till Rexel!

Besitter du goda kunskaper inom InDesign, Photoshop och Illustrator? Är du trycksakskunnig samt har ett öga för språket? Om du är redo för nästa steg i karriären har vi den rätta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder på tre kontinenter. De är fler än 27.000 medarbetare och omsätter 136 miljarder SEK. I Sverige är de närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder (2019). Ett större rebranding-arbete är inne i slutfasen när de f.d. Storel och Selga-butikerna nu även Rexel-profileras.

Vi söker nu för Rexels räkning en grafisk formgivare till marknadsavdelningen, som idag består av 8 personer. I rollen kommer du att arbeta stöttande med grafisk produktion för både print och webb till framtagning av presentations-, sälj och eventmaterial. I rollen arbetar du framförallt med projektledare/kollegor på egna avdelningen, men det ingår även produktionsledning och ansvar att själv sköta interna kontakter.

Dina dagliga arbetsuppgifter innebär att skapa material som går ut till butikerna såsom all typ av tryckt butiksmaterial, annonser, foldrar, enklare innehåll till digital signage etc. I viss mån skapa material och formatanpassa för olika kanaler. Vidare kommer du att arbeta med att skapa Powerpointpresentationer - interna som externa. Utöver detta kommer du i viss mån att arbeta med motion grafik, skapa enklare rörligt material till nyhetsbrev, webb och SoMe.

Du kommer både vara operativ och strategisk, löpande vidareutveckling material så att det bidrar till ökad försäljning, kundnytta och följer grafiska riktlinjer. Ibland själv sätta den grafiska formen inom ramen för Rexels riktlinjer, ibland formatanpassa grafiska manér från extern byrå eller kollega på avdelningen. Det krävs därför att du behärskar alla dessa uppgifter från tidigare arbetslivserfarenhet, men har du önskvärda generella kreativa kunskaper samt rätt personliga egenskaper finns det utrymme för att i viss mån vidareutvecklas inom rollen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar tillsammans med Rexel. Tjänsten förväntas starta upp så snart vi har funnit rätt kandidat och är ett löpande behov, där man förväntas vara tillgänglig cirka 6-8 timmar i veckan. Arbetet kommer utföras på distans och kräver att du har egen tillgång till dator och program. Vid övriga frågor eller fundering är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för rollen krävs det att du besitter goda kunskaper i InDesign, Photoshop och PowerPoint. Du behöver antingen studera en eftergymnasial utbildning inom design eller övrigt relevant område, eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Vi ser gärna att du har erfarenheter från liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Vi önskar även att du är bekväm med att skriva enklare copy för alla dessa enheter, men i viss mån även behärska enklare engelska produktioner.

Som person är du en serviceminded problemlösare, och prestigelös i ditt arbetssätt. Du behöver ha en god samarbetsförmåga då du kommer vara i kontakt med många olika personer inom olika affärsområden.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 14 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se