Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Gör din karriär till en framgångssaga som försäljningsledare inom e-handel!

Ansök nu
Är du en engagerad person med erfarenhet från dagligvaruhandeln och ledarskap? Då är detta din chans att blomstra i en dynamisk roll där du är med och formar framtidens försäljning!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som är dedikerad till försäljning och har en stark vilja att generera lönsamhet. Du är en kreativ själ som inte backar för att utforska nya vägar i ditt arbete. Dessutom trivs du med att arbeta i en dynamisk utvecklingsmiljö och har förmågan att se och agera utifrån helheten i verksamheten. Andra framträdande egenskaper som vi värderar är din förmåga att vara social och lyhörd, din uthållighet, din utmärkta kommunikationsförmåga samt din förmåga att fatta beslut.

Detta söker vi:

- Du som antingen befinner dig i dagligvaruhandeln eller har erfarenhet inom området (inom det senaste året).
- Erfarenhet inom e-handel.
- Bevisad förmåga inom personalansvar.
- Goda kunskaper i svenska.
- Goda datakunskaper för att hantera dagens digitala utmaningar.

Vi sätter högt värde på våra medarbetare och genomför drogtest som en del av urvalsprocessen för samtliga kandidater som går vidare till anställningsstadiet. Vi inleder urvalsprocessen kontinuerligt och befattningarna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Notera att detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av vårt kundföretag via StudentConsulting. Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader med en lovande möjlighet till förlängning.

Är du redo att förvandla din arbetsdag till en framgångssaga? Ansök idag och ta nästa steg mot en spännande framtid tillsammans med oss!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare