Försäljningsledare till E-handel - Stora Coop Vinsta

Försäljningsledare till E-handel - Stora Coop Vinsta

Nu söker vi Försäljningsledare E-handel till Stora Coop Vinsta, som bygger om och storsatsar!

Information om uppdraget:

Missa inte den unika chansen att få vara med och påverka utvecklingen till att bli en av Coops största och bästa butiker med ca 150 fantastiska medarbetare. Coop erbjuder sina kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje och brinner för kundmötet. Visionen är att vara den goda kraften i mat-Sverige.

Som försäljningsledare är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot ständigt uppsatta mål genom att följa upp och tolka nyckeltal samt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde.

I din roll ingår även arbetsledning under butikens olika öppettider. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops värderingar och Coops kundlöfte om prisvärd och hållbar matglädje. Vi ser att du som söker älskar mat och att arbeta med försäljning. Du ser värdet i att alltid erbjuda ett professionellt kundbemötande och utmärkt service mot våra medlemmar och kunder.


I ditt arbete ingår att:
- Leda försäljningsarbetet inom ansvarsområdet Hämta och E-handel Ledare under ledningsgruppens frånvaro
- Utveckla sortimentet efter den lokala marknadens efterfrågan
- Säkerställa den dagliga driften - bemanning, varuförsörjning, prisvård mm Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
- Ansvar för beställningar, egenkontroller samt plockrutinscheman Arbeta aktivt för att reducera svinn och kassationer
- Löpande, inom ditt ansvarsområde, ansvara för arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
- Hantera reklamationer och kundklagomål

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 38,25 timmar per vecka. Provanställning tillämpas. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.

Kvalifikationer
- Tjänsten kräver erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning, E- handel samt lager
- Erfarenhet av att coacha och leda personal är meriterande
- Goda kunskaper i svenska språket
- Goda datakunskaper
- Du ska kunna jobba heltid enligt schema

Utbildning
- Gymnasieutbildning är ett krav
- Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande

Detta söker vi:

Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela verksamheten. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut.

Kontaktperson
Sandra Gustafsson Rekryterare

I denna rekrytering tillämpar vi rekryteringstester och vi kommer att göra bakgrundskontroll vid anställning.
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Heltid

Sökord: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se