Försäljningsledare Nonfood - Stora Coop Vinsta

Försäljningsledare Nonfood - Stora Coop Vinsta

Nu söker vi Försäljningsledare Nonfood till Stora Coop Vinsta, som bygger om och storsatsar!

Information om uppdraget:

Missa inte den unika chansen att få vara med och påverka utvecklingen till att bli en av Coops största och bästa butiker med ca 150 fantastiska medarbetare. Coop erbjuder sina kunder och medlemmar ett hållbart och prisvärt sortiment i butiker som utstrålar matglädje och brinner för kundmötet. Visionen är att vara den goda kraften i mat-Sverige.

Som försäljningsledare är du en nyckelperson i verksamheten och arbetar mot ständigt uppsatta mål genom att följa upp och tolka nyckeltal samt arbeta med ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde.

I din roll ingår även arbetsledning under butikens olika öppettider. Du är en förebild och agerar i enlighet med Coops värderingar och Coops kundlöfte om prisvärd och hållbar matglädje. Vi ser att du som söker älskar mat och att arbeta med försäljning. Du ser värdet i att alltid erbjuda ett professionellt kundbemötande och utmärkt service mot våra medlemmar och kunder.

I ditt arbete ingår att:
-Leda försäljningsarbetet inom ditt ansvarsområde
-Skapa en säljande inspirerande miljö i butiken
-Säkerställa den dagliga driften - bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
-Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
-Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
- Arbeta aktivt för att reducera svinn och kassationer
-Löpande, inom ditt ansvarsområde, ansvara för arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
-Aktivt medverka till att Coops hållbarhetspolicy efterlevs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid 38,25 timmar per vecka. Provanställning tillämpas. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därmed kan arbetstiderna variera - dag, kväll & helg.

Kvalifikationer:
-Tjänsten kräver erfarenhet och kompetens inom dagligvaru- och/eller detaljhandelsförsäljning eller annat serviceyrke t ex hotell, konferens, restaurang
-Erfarenhet av nonfood är meriterande
-Dokumenterat goda resultat av försäljning i detaljhandeln är meriterande
-Erfarenhet av att leda personal är meriterande

Utbildning:
Gymnasieutbildning är ett krav
Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande

Detta söker vi:

Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela butiken. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhörd, uthållig, god kommunikationsförmåga samt förmåga att kunna fatta beslut.

Kontaktperson
Sandra Gustafsson Rekryterare

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Heltid, Butikansvarig

Sökord: Heltid, Butikansvarig
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se