Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Flexibla studenter sökes till terminalarbete i Segeltorp!

Ansök nu
Är du student och i behov av ett extrajobb? Se hit! Vi har ett terminaljobb till dig som föredrar fysiskt arbete i kombination med noggrannhet och högt tempo.

Information om uppdraget:

Vi söker för tillfället studenter som vill jobba för en av våra kunder i Segeltorp i Stockholm. I arbetsuppgifterna ingår att sortera paket och gods på en terminal och därför krävs det att du är både snabb och noggrann i din sortering.

Arbetspassen är förlagda under kvällstid, under vardagar ca. 15-21 och 18-21. Det är viktigt att du är tillgänglig varje måndag samt minst två övriga vardagar per vecka. Bokningar av pass sker med kort varsel och vi ser därför att du är flexibel. Det är fördelaktigt om du bor eller studerar i närheten av Segeltorp. Du kommer vara anställd via StudentConsulting och jobbar som konsult ute på uppdraget.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående och kan arbete minst 3 kvällar varje vecka under hösten.

Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är att du är studerande minst 1 år framåt eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi värdesätter flexibilitet högt och din möjlighet att ställa upp med kort varsel. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha ett anmärkningsfritt belastningsregister.

Som person är du arbetsvillig och tycker om att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Samtidigt är det viktigt att du är noggrann och håller ordning och reda. Eftersom arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft förutsätter vi att du har en god fysik och att du inte är rädd för att ta i när det behövs. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Sökord: Segeltorp, Extrajobb, Studentjobb, Kvällsjobb, Studier

Sökord: Segeltorp, Extrajobb, Studentjobb, Kvällsjobb, Studier
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare