Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Fakturamatchare / Ekonomiassistent sökes till stort bolag i Solna!

Ansök nu
Har du arbetat administrativt och vill få mer erfarenhet inom ekonomi? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en fakturamatchare / ekonomiassistent. Vår kund är ett av Sveriges största bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna. Arbetsuppgifterna kommer bestå av att matcha fakturor mot inleveranser till kundens terminaler.

Du kommer mer ingående att arbeta med:
* Efterkontroll av fakturor
* Matcha fakturor mot inleverans
* Löpande kontakt med inköpare, kategorichef och terminal

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund på deras fina kontor i Solna. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och inleds med en provanställning med möjlighet till förlängning. Kontorstider tillämpas och möjlighet till distansarbete finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en avslutad gymnasieutbildning inom ekonomi och har goda kunskaper inom ekonomi. Vidare ser vi att du som söker gärna har tidigare arbetserfarenhet inom administration. Du ska ha god erfarenhet av Excel och det är meriterande om du har arbetat i SAP. Det är av vikt att du behärskar både svenska och engelska då du till viss del kommer att ha kontakt med medarbetare internationellt.

För att passa för tjänsten krävs noggrannhet och att man har ett logiskt tänkande. Vidare är det viktigt att du snabbt kan sätta sig in i nya arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga. Som person är du prestigelös, självständig och trygg i dig själv.

Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
02 juni 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare