Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobba som lagermedarbetare för MediCarrier!

Ansök nu
Är du student och är ute efter ett extrajobb? Vi söker nu dig som har tidigare erfarenhet av lager, är noggrann och effektiv samt har ett intresse för vårdbranschen!

Information om uppdraget:

MediCarrier AB är region Stockholms logistik-och transportföretag och är vårdens externa lager. MediCarrier ansvarar för regionens beredskapslager med ett sortiment över 14 000 artiklar som förser vården med kritiska förbrukningsartiklar och skyddsutrustning till hälso-och sjukvården. De är ett dynamiskt och växande bolag med ett viktigt samhällsuppdrag. Värdegrunden MediCarrier bygger sitt medarbetarskap på är; kompetens, pålitlighet, öppenhet och samverkan.

I rollen som lagermedarbetare på MediCarrier kan du komma att arbeta på olika avdelningar, med bland annat uppgifter som varuplock med plocktruck (A1), transportera kollin mellan plockzoner med vagn eller lyft, plock utan truck i renrumsmiljö. För att optimera arbetsinflödet använder sig MediCarrier av voice-röststyrning. I arbetet ingår tunga lyft, därmed är det viktigt att vara ergonomisk i sitt arbete. Det gäller att du har en god servicekänsla, är fokuserad, noggrann, effektiv och gillar att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Arbetstiderna varierar och är förlagda måndag till fredag. Arbete på röda dagar förekommer.

Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting och jobba ute hos vår kund MediCarrier.

Detta söker vi:

- Du har minst 3 månaders erfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
- Du är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier.
- Du har en gymnasieexamen.
- Har truckbehörighet A1-4 och B1-4 och har truckutbildning enligt TPL10. Detta kommer att kontrolleras vid eventuellt intervjutillfälle.
- Anmärkningsfritt belastningsregister.

Vi söker dig som är fysiskt stark och som trivs av att arbeta i högt tempo. Vi efterfrågar säkerhetstänk, hög arbetsmoral och god kommunikationsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba mot uppsatta mål och är en lagspelare, då samarbete är viktigt!

Vi ser gärna att du bor i närheten av Spånga, är flexibel och har möjlighet att ta dig till jobbet med kort framförhållning. I den här rekryteringsprocessen genomför vi en säkerhetsintervju och vi vill att du som söker skickar in ett CV som redogör vad du har gjort de senaste 10 åren.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan direkt. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: lagerarbete, Spånga, truckkörning, vårdlager, extrajobb

Sökord: lagerarbete, Spånga, truckkörning, vårdlager, extrajobb
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 okt. 2023 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare