Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb för studenter med truckkort – Bli en del av vårt laggäng i Bro!

Ansök nu
Letar du efter ett välbetalt extrajobb som student eller om du har ett annat deltidsjobb på minst 50%? Har du dessutom ett truckkort A1-4? Då är detta chansen för dig att bli en del av vårt team på ett lager i Upplands Bro!

Information om uppdraget:

Vi erbjuder en spännande möjlighet för dig som är ambitiös och vill vara med och göra skillnad!

För att passa perfekt för rollen bör du uppfylla följande kriterier:

Studerar eller har annat arbete på minst 50%.
Besitter ett giltigt truckkort A1-4.
Tillgänglig för arbete minst 2-3 vardagar i veckan, dagtid.
Har god fysisk form och är redo för fysiskt arbete.
Har godkänt belastningsregister. En kontroll kommer att utföras vid intervjutillfället.
Din resa hos oss startar med en 10-dagars utbildning på heltid där du får lära dig alla aspekter av rollen. Som medlem av vårt team kommer du att använda din truckkunskap för att effektivt plocka och packa varor på pall. Med utmanande lyft och höga mål, kommer ditt arbete vara en viktig del av vårt dagliga arbete och du kommer att få coachning för att utvecklas konstant.

Det är viktigt att poängtera att detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du anställs av StudentConsulting men arbetar direkt hos vår kund.

Detta söker vi:

Tveka inte att ansöka redan idag och ta chansen att vara en del av ett väletablerat företag, omgiven av engagerade kollegor. Vi söker dig som är social, ambitiös och har en positiv inställning till arbete. Arbetsdagen kan vara krävande och monotom, så vi ser efter någon som är stresstålig och har en stark arbetsmoral. Att vara noggrann, självgående och ansvarsfull är också viktiga egenskaper för att trivas och utmärka sig i rollen som truckförare.

Bakgrundskontroll och drogtest kommer att vara en del av urvalsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, så var inte sen med din ansökan. Låt oss tillsammans göra en positiv förändring!

Sökord: extrajobb

Sökord: extrajobb
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare