Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb för student som ekonomiassistent hos Zaproco!

Ansök nu
Är du ekonomistudent och söker efter ett flexibelt extrajobb vid sidan av plugget? Är du initiativtagande, gillar att ta på dig ansvar och kan arbeta självständigt? Då passar denna roll dig!

Information om uppdraget:

Zaproco AB är ett företag som är verksamt inom väsk- och accessoarbranschen och har funnits på marknaden sedan 1997. Vi säljer väskor inom både Sverige, Norge och Danmark och är ett expansivt tillväxtbolag som har flertalet intressanta varumärken, däribland NYPD, Springfield och Delsey.

Nu söker vi en student för Zaprocos räkning som vill jobba som ekonomiassistent på delltid. Du kommer att arbeta i en väldigt bred roll, med mycket olika arbetsuppgifter och det är därför viktigt att du är bekväm med att ta mycket ansvar och kunna arbeta självgående. De grundläggande arbetsuppgifterna kommer exempelvis att innefatta:

* Hantera fakturering
* Skapa provisioner för säljarna
* Följa upp och hålla koll på lagerlistor
* Ta fram underlag för inköp
* Orderbevakning
* Kundkontakt och support

Då Zaproco AB strävar efter att vara så digitaliserade som möjligt, har de inte ett fysiskt kontor utan man har i stället möjlighet att jobba på distans, vilket skapar en väldigt bra flexibilitet. Därmed innebär rollen att du själv kan välja varifrån, och även när, du vill jobba - vilket är varför rollen passar perfekt för en student! För övrigt är rollen ca 5-10 timmar i veckan, beroende på behov.
Anställningen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men kommer arbeta med Zaproco. Kontorstider tillämpas där dina arbetstider kommer kunna anpassas efter dina studier och tillgänglighet. Vid ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola och har minst ett år kvar av studierna. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande, men inget krav. Du ska ha god datorvana och bekväm med Office-paketet, gärna Excel, och behöver kunna både svenska och engelska flytande då viss kundkontakt även förekommer på det sistnämnda. Som person ska du inte vara rätt att ta på dig ansvar och ta initiativ, vara självgående och noggrann med ett öga för detaljer. Du behöver även vara strukturerad i ditt arbetssätt, uppskatta varierande arbetsuppgifter och inte vara rädd för att ha många bollar i luften!

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare