Erfaren och ansvarsfull lagermedarbetare till Hisselektronik i Tyresö

Erfaren och ansvarsfull lagermedarbetare till Hisselektronik i Tyresö

Vi söker nu dig som vill ta nästa steg inom lager, som är driven. ambitiös och ansvarsfull. Vi ser att du kan skapa en teamkänsla och en laghållning i toppklass.

Information om uppdraget:

Vi söker nu en lager- och logistikmedarbetare på heltid till Hisselektronik i Tyresö. Hisselektronik är en oberoende leverantör av hisskomponenter, allt från en liten specialskruv till kompletta hissar. Som lagermedarbetare hos Hisselektronik kommer du att ingå i ett team bestående av tre andra lagermedarbetare samt en lager- och logistikchef.

Lager- och logistikavdelningen har en central funktion i företagets verksamhet där du kommer ha nära kontakt dagligen med övriga avdelningar, samt även företagets kunder och leverantörer. I rollen som lagermedarbetare förekommer bland annat följande arbetsuppgifter:

* Materialplock
* In- och utleveranser
* Transportbokningar
* Lagerhantering
* Kommunikation via e-post och telefon
* Kundmottagning

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda mån-fre, 07.30-16.00. Beräknad start är omgående eller enligt överenskommelse. Vi söker dig som ser på tjänsten långsiktigt.

Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och logistik, har truckbehörighet A2 och som på ett enkelt sätt kan ta dig till arbetsplatsen på Tyresö. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Monitor G4/G5, men inte ett krav.

Krav:
* Minst tre års erfarenhet av lager och logistik
* Truckkort A2
* Tidigare erfarenhet av kundservice/kundkontakt

Vidare är du som person är noggrann, ansvarsfull och som har en känsla för kvalité. Förändrings- och förbättringsarbete faller sig naturligt. Du vill alltid se till att samtliga arbetsuppgifter du genomför är utförda på ett korrekt vis när du är färdig, men är prestigelös i ditt arbete. Du fungerar bra i grupp och är en person som bidrar till avdelningens vidare utveckling och positiva inställning. Vidare söker vi dig som har en hög arbetsmoral och som trivs med monotont arbete. Du är självständig och har en god förmåga att växla upp och ner i arbetstempo. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Sökord: lagermedarbetare, truckförare, lager, logistik

Sökord: lagermedarbetare, truckförare, lager, logistik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se