Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Erfaren butikspersonal med kunskap inom byggbranschen till Årsta sökes

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att sätta alla dagliga mål? Om svaret är ja, fortsätt läs och sök idag.

Information om uppdraget:

Om tjänsten:
Som orderhanterare till butik inom fackhandel i Årsta kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Arbetet innebär främst orderplock, sortering, truckkörning, godshantering, samt att bistå kunder över telefon och fysiskt i butik med de frågor och funderingar som kunden kan tänkas ha. STO-butikerna är proffsbutiker, vilket innebär att våra främsta kunder är företag. Frågorna från kunder handlar oftast om orderstatus och leveranstider snarare än om produktens specifika egenskaper. Om sådana frågor uppstår finns dina kompetenta kollegor att rådfråga.

Du kommer dagligen att arbeta självständigt med att se till att order plockas och är redo för avhämtning. Samtidigt är du en del av ett härligt, sammansvetsat team med blandade åldrar och erfarenheter där vi alltid hjälper varandra. Arbetstiderna är förlagda till butikens öppettider, som är mellan 06:30-16:00 på vardagar.

Exempel på arbetsuppgifter:
Truckkörning (A)
Orderhantering
Uppackning av varor
Ta emot kunder i telefon och i butik
Godshantering

Detta söker vi:

Om dig: Vi söker dig som först och främst har truckkort A och har någon form av erfarenhet från orderplock eller serviceerfarenhet med kunder. Har du erfarenhet från bygghandel, färghandel eller liknande är det en stor fördel. Vidare söker vi dig med datavana.

Det viktigaste är dock din personlighet. Vi ser att du är driven, trivs med högt tempo och kan hantera många bollar i luften. Du bör kunna arbeta mot dagliga mål, som att förbereda och packa ett visst antal order. Vi ser också att du har hög arbetsmoral, god struktur, är självgående, kvalitetsmedveten och flexibel.

Formella krav:
-Truckkort A
-Svenska & Engelska
-God datavana, SAP
-Van med kundkontakt
-Erfarenhet av Fackbutik/Byggbranschen
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com