Ekonomiassistenter på deltid sökes inför kommande uppdrag!

Ekonomiassistenter på deltid sökes inför kommande uppdrag!

Studerar du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är på jakt efter ett nytt steg in i karriären? Är du flytande i svenska och engelska? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu Ekonomiassistenter på deltid inför kommande uppdrag för våra kunders räkning. Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas inom ekonomiområdet vid sidan av dina studier. Du kommer att sitta i en administrativ och kundnära roll där du kommer hantera diverse ärenden inom ekonomi såsom fakturering, löpande bokföring och ekonomiadministration.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av StudentConsulting och därefter uthyrd till vår kund, alternativt direktrekryteringar där du blir anställd av våra kunder. Tjänsterna är på deltid där kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi på antingen högskola eller universitet. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare inom exempelvis ekonomi eller administration. Du är flytande i svenska samt engelska. Vi ser gärna att du har god datavana och grundläggande i Officepaketet.

Som person ser vi att du är noggrann, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 7 apr 2023 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se