Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent sökes till Babyland!

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du ekonomistudent som är ute efter ett arbete parallellt med dina studier och under sommaren? Är du självgående, lösningsorienterad och positiv medarbetare? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker Babyland en ekonomiassistent till deras ekonomiavdelning. I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ekonomifunktionen som bland annat hanterar leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, löpande bokföring, kontoavstämningar och löpande redovisning.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Babyland. Arbetstiderna är förlagda mellan 8:00-17:00 där du utgår från företagets kontor i Norrtull. Tjänsten förväntas starta upp i juli på heltid under juli månad och därefter deltid 1-2 dagar i veckan.

Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en pågående eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har mycket god data- och systemvana främst i Excel, har du tidigare arbetserfarenhet inom ekonomi och systemet Fortnox är detta meriterande.

Du tycker om att arbeta i ett dynamiskt, högt tempo och som uppskattar självständigt arbete, har en förmåga att kunna arbeta strukturerat och noggrant. För att lyckas och trivas i rollen bör du vara en person som är initiativtagande, kvalitetsmedveten och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du uppskattar att ha ordning och reda på din arbetsplats, och kan hantera många parallella arbetsuppgifter samtidigt.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com