Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent sökes på heltid till sommaren!

Studerar du ekonomi på universitet/högskola och är intresserad av ett heltidsarbete under sommaren? Är du driven och ansvarstagande? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund äger och driver verksamheter inom bygg- och infrastruktur. Bygghandel för proffs och konsumenter, infrastruktur så som elnät, telekom och vatten- och avlopp. Deras koncern består av fyra varumärken. Företaget finns över hela Sverige, från Storuman i norr till Malmö i söder. Idag är de cirka 1800 medarbetare och de fortsätter att växa. Du kommer att vara en del av deras kundreskontrateam och arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:

- Hantering av kundkontoansökningar
- Kreditbedömning av kunder med hjälp av kreditupplysningar
- Kundregistreringar och löpande uppdatering i kundmasterdata i SAP
- Arkivering av kontoansökningar
- Kundreskontra - ta fram ett kontoutdrag mm
- Kontakt med kunder och säljare via telefon, mail och ett ärendehanteringssystem

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult på vår kunds kontor i Kista. Kontorstider tillämpas där möjlighet till en viss flexibilitet finns. Du arbetar heltid under sommaren från mitten av juni till mitten av augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasialnivå och har arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat i servicebranschen eller med telefon som verktyg. Du ska även ha god kunskap i Excel och någon form av systemvana. Vidare är det högst meriterade om du har arbetat i SAP. Som person är du driven, lösningsorienterad och lättlärd. Du ska trivas med att ta ansvar och vara självständig i ditt arbetssätt. Vår kund ser gärna att du även är nyfiken, orädd och kommunikativ. I ditt arbetssätt är du analytisk och noggrann. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kommer tillsättas så snart vi funnit rätt person.

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Sommarjobb, Heltid, Extrajobb

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Sommarjobb, Heltid, Extrajobb
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare