Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent på heltid sökes!

Vill du arbeta som ekonomiassistent på skandinaviens största sakförsäkringsbolag? Är du lättlärd, driven och engagerad? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. I rollen som ekonomiassistent kommer du att ingå i ett projekt hos vår kund och du kommer att vara en central del i den spännande förändringen de går igenom. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Bokföring av in och utbetalningar
- Avstämningsarbete
- Hantering av oplacerad, avvisade och stoppade betalningar
- Arbete med ärenden i gruppmejlbox
- Utredningsarbete
- Övriga arbetsuppgifter tillkommer och för rätt person finns det möjlighet till utökade arbetsuppgifter.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på Student Consulting men har din arbetsplats på Kungsholmen. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat och sträcker sig sex månader med eventuell chans till förlängning. Arbetstiderna är måndag till fredag kl 08.00-17.00 med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi på gymnasial -eller eftergymnasial nivå inom ekonomi. Det är meriterande om du har systemvana och goda kunskaper i Excel. Du ska ha flytande kunskaper i Svenska och Engelska. Som person är du lättlärd, serviceminded och driven. Vidare har du skinn på näsan, är initiativtagande och resultatinriktad. Du ska ha en fallenhet för att ta ansvar och driva processer framåt på ett självständigt sätt. Du ska även ha lätt för att skapa nya relationer. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Ekonom, Heltid

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonomi, Ekonom, Heltid
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 apr. 2023 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare