Hoppa till innehåll

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra sökes omgående!

Är du i starten av din ekonomikarriär och redo för nästa steg? Är du driven, självgående och har ett öga för detaljer? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund verkar inom livsmedelsindustrin och söker nu en ekonomiassistent som kan stötta upp deras team med fokus på leverantörsreskontra. Du kommer att arbeta främst inom områdena leverantörsreskontra och bokslut där du kommer att säkerställa och ansvara för flödet av bolagets leverantörsfakturor och att redovisningen hanteras korrekt från början till slut.

- Administration och redovisning i leverantörsfakturor
- Analys av månatliga förändringar i kundfordringar och leverantörsskulder
- Kontrollering och slutkontrollering av data
- Felsökningar och matchning av fakturor
- Kostnadsombokningar
- Framtagande av underlag till revisorer

Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas och förväntas starta upp omgående och löpa på fram till februari 2024. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Stadshagen. Du kommer bli del av ett ekonomiteam där man stöttar varandra och inte är rädd för att hugga i och hjälpa till. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Du har utöver det även 1-2 års arbetslivserfarenhet av löpande bokföring eller en liknande roll. Du har god datorvana och erfarenhet av Officepaketet, främst inom Excel. Du är flytande i svenska och engelska, och det är meriterande om du har erfarenhet av systemet Palette/Rillion, kundens fakturahanteringssystem.

Som person är du självgående, noggrann och driven. Du räds inte för att ta för dig och tar egna initiativ i ditt arbete. Du är ansvarstagande och tar ägandeskap i ditt arbete för att säkerställa att dina arbetsuppgifter slutförs. Du är en prestigelös lagspelare som gärna stöttar upp dina kollegor där det behövs. Utöver detta är du även kommunikativ och hungrig i din roll!
Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare