Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonomiassistent inom kundreskontra sökes omgående!

Ansök nu
Är du i starten av din ekonomikarriär och redo för nästa steg? Är du driven, självgående och har ett öga för detaljer? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund verkar inom livsmedelsindustrin och söker nu en ekonomiassistent som kan stötta upp deras team med fokus på kundreskontra, bankavstämning och banktransaktioner. Du kommer att arbeta med:
* Löpande redovisning av finansiella transaktioner.
* Påminnelsehantering
* Felsökningar och matchning av fakturor
* Balanskontoavstämningar
* Framtagande av underlag till revisorer


Tjänsten är på heltid där kontorstider tillämpas och förväntas starta upp omgående och löpa på fram till februari 2024. Tjänsten är ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Stadshagen. Du kommer bli del av ett ekonomiteam där man stöttar varandra och inte är rädd för att hugga i och hjälpa till. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en avslutad universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi. Du har utöver det även 1-2 års arbetslivserfarenhet av löpande bokföring eller en liknande roll. Du har god datorvana och erfarenhet av Officepaketet, främst inom Excel.

Som person är du självgående, noggrann och driven. Du räds inte för att ta för dig och tar egna initiativ i ditt arbete. Du är ansvarstagande och tar ägandeskap i ditt arbete för att säkerställa att dina arbetsuppgifter slutförs. Du är en prestigelös lagspelare som gärna stöttar upp dina kollegor där det behövs. Utöver detta är du även kommunikativ och hungrig i din roll!
Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande så vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare