Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Driven och erfaren servicetekniker söker för arbete i Stockholm.

Ansök nu
Vi söker nu en erfaren Servicetekniker med ansvarsområde Stockholm och Norra Sverige. Vi söker dig med erfarenhet från arbete med service, reparation, underhåll och montage av ventilations/kyla/klimatanläggningar.

Information om uppdraget:

Till Menair AB söker vi nu en erfaren Servicetekniker med ansvarsområde Stockholm och Norra Sverige. Vi söker dig med erfarenhet från arbete med service, reparation, underhåll och montage av ventilations/kyla/klimatanläggningar.

Om tjänsten

Som Servicetekniker hos Menair är dina huvudsakliga arbetsgifter att driftsätta och serva klimatanläggningar och lufbehandlingsaggregat hos kunder i Stockholm och norra Sverige.
Du kommer att utgå från ditt hem och ansvarar själv för att planera och organisera dina arbetsdagar så att tilldelade arbetsorders utförs effektivt. En servicebil finns till ditt förfogande.
Tjänsten kommer innebära en del övernattningar, ibland flera nätter per vecka.
Arbetsuppgifter
* Driftsättning och injustering av produkter/anläggningar
* Service och underhåll av ventilationsaggregat med tillhörande utrustning
* service och kontroll av styr- och reglersystem
* Kundkontakt, kundvård
* Problemlösning

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tekniskt kompetent inom, ventilation samt styr- och reglerteknik. Du gillar att arbeta självständigt och är van att leverera service av högsta kvalitet. Du har en god problemlösningsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och bra på att kommunicera.

Krav för tjänsten:
* Teknisk utbildning eller motsvarande flerårig erfarenhet
* Erfarenhet från ventilation/klimatanläggning/luftbehandling
* kunskaper inom styr & regler
* Behärskar svenska flytande och engelska i tal och skrift.
* Körkort B
Meriterande
* Energiutbildning
* Driftutbildning
* Kylcertifikat
* ventilationsteknik

Om arbetsgivaren:

Menair AB bedriver sedan 1980 försäljning och service av luftbehandlingsaggregat till olika typer av fastigheter i Sverige. Företaget har i 40 år varit marknadsledande i med luftavfuktare för simhallar och lanserar nu en ny generation luftavfuktare och ventilationsaggregat på den svenska marknaden.
Menair har avtal med Euroclima för marknadsföring, försäljning och service i Sverige. Euroclima är en av Europas 10 största tillverkare av luftbehandlingsaggregat.

Sökord: Heltid, Servicetekniker, Stockholm

Sökord: Heltid, Servicetekniker, Stockholm
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare