Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Digital Marketing Specialist sökes till växande hållbarhetsföretag!

Ansök nu
Vi söker dig som har erfarenhet inom marknadsföring med intresse för hållbarhet och IT! Är du driven, ansvarstagande och letar efter nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett svenskt företag som specialiserar sig på att sälja prisvärda begagnade och renoverade mobiltelefoner, smartklockor och surfplattor. Företaget söker nu en digital marknadsförare/SEM specialist till deras team. Deras affärsidé är att tillsammans med sina kunder kunna bidra till en bättre miljö och framtid genom att återvinna och förnya elektronikprodukter. Vi söker nu dig som har erfarenhet av praktisk och strategisk utveckling samt erfarenhet av att genomföra marknadsföringsaktiviteter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

* Budgetansvar för annonsering
* Analys och rapportering av trafik och data
* Ansvara för annonsering på bland annat Google, Facebook och TikTok
* Driva och utveckla företagets hemsida tillsammans med utvecklarna

Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos företaget på deras kontor i Bromma/Sundbyberg. För rätt person finns det stor möjlighet till övertag av kund samt personlig utveckling. Tjänsten är på heltid och beräknas starta så snart vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagda på kontorstider med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet inom en likande roll. Du har erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och annonsering via till exempel Googls Ads och Facebook. Det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning från högskola eller yrkeshögskola inom marknadsföring eller liknande. Du har god datorvana och är flytande i svenska i tal och skrift. Du är en nyfiken person med en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra. Du har även ett kreativt tänk och förmågan att arbeta självständigt såväl som en del av ett team. Du trivs med mångsidiga arbetsuppgifter där du presenterar bra även under press och korta deadlines. Struktur och noggrannhet är en självklarhet för dig likväl som att ta egna initiativ och komma med idéer. Vill du bli en del av ett växande företag inom hållbarhetsutveckling? Ansökan redan idag då urval och intervjuver sker löpande!

Sökord: Marknadsföring, Digital Marketing, Google Ads, Hållbarhet, IT

Sökord: Marknadsföring, Digital Marketing, Google Ads, Hållbarhet, IT
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare