Customer Support sökes till företag i Tyresö!

Customer Support sökes till företag i Tyresö!

Söker du ett utvecklande arbete där du har möjlighet till stor lärdom? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en Customer Support till deras avdelning på kundreskontran. Företaget är aktiva inom och säljer bland annat verktyg, maskiner, arbetskläder och skyddsutrustning via webbshop och i cirka 100 egna butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

* Kundreskontra
* Släppa och spärra ordrar
* Kontakt med interna och externa kunder
* Hantera inkommande ärenden via telefon och mail

Uppdraget innebär att du kommer bli anställd hos oss på StudentConsulting och arbeta på vår kunds kontor i Tyresö. Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående och löper till sista september 2023. Arbetstiderna är 8 timmar/dag och kan varier mellan 06.30-17.00.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning gärna med inriktning ekonomi. Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet sedan tidigare inom kundtjänst eller service. Som person är du serviceinriktad, stresstålig och flexibel. Vi ser även att du är kommunikativ, driven och har lätt för att samarbeta. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Låter det här som något för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuver sker löpande!

Sökord: Kundtjänst, Support, Kundservice, Heltid, Tyresö

Sökord: Kundtjänst, Support, Kundservice, Heltid, Tyresö
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 13 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se