Controller sökes till växande företag!

Controller sökes till växande företag!

Vill du vara med på en tillväxtresa? Är du noggrann, strukturerad och har ett öga för siffror? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en financial controller som vill vara en del av vår kunds tillväxtresa. Företaget är ständigt växande och söker nu en ny talang till deras team på ekonomiavdelningen. Dem söker nu dig som är lösningsorienterad och driven som person samtidigt som du är duktig på att prioritera och arbeta strukturerat. Arbetsuppgifterna kommer bland annat bestå av:

* Kontroller av priser och avtal
* Avstämningar
* Analysera information om det ekonomiska resultatet
* Göra prognoser och bevaka lönsamheten
* Månadsbokslut/Årsbokslut
* Fakturahantering

Det är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av företaget och arbeta på deras kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är på heltid och löper tillsvidare. Arbetstiderna är vardagar klockan 08.00-17.00 med möjlighet till flex.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi eller likvärdig utbildning på högskola eller universitet samt har några års erfarenhet. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du är analytisk, har en god förståelse för samband mellan siffror och att se helheten. Vidare är du är flytande i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska. Som person är du social, positiv och framåt. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och hög arbetsmoral. Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Sökord: Controller, Financial, Financial Controller, Heltid, Rekrytering

Sökord: Controller, Financial, Financial Controller, Heltid, Rekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se