Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Controller sökes för kommande uppdrag!

Ansök nu
Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har ett öga för siffror!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kommande uppdrag dig som vill arbeta som controller och är redo för nya spännande utmaningar. Vi söker dig som är lösningsorienterad och driven som person samtidigt som du är duktig på att prioritera och arbeta strukturerat.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbetat på företagets kontor. Tjänsten är på heltid och kontorstider tillämpas. Tjänsten förväntas starta så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har studerat ekonomi eller likvärdig utbildning på högskola eller universitet samt har några års erfarenhet. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du är analytisk, har en god förståelse för samband mellan siffror och att se helheten. Vidare är du är flytande i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska. Som person är du social, positiv och framåt. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och hög arbetsmoral.

Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!

Sökord: controller, Ekonomi, Financial, Bussines

Sökord: controller, Ekonomi, Financial, Bussines
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare