Controller sökes för kommande uppdrag!

Controller sökes för kommande uppdrag!

Har du tidigare erfarenhet av ekonomi och är på jakt efter en ny utmaning? Är du flytande i svenska och engelska samt har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en controller för kommande uppdrag tillsammans med våra kunder. Du som söker är en lösningsorienterad och driven person samtidigt som du är duktig på att prioritera och arbeta strukturerat.

I rollen kommer du till största del att hantera sedvanliga controlleruppgifter såsom ekonomisk analys och uppföljning, det kan till exempel innefatta:
- Uppföljning av intäkter, kostnader och likviditet
- Finansiella rapporter till ekonomichef/VD/ledningsgrupp
- Viss löpande redovisning
- Ad hoc analys

Tjänsten är antingen en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund, alternativt en konsultanställning där du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med vår kund. Tjänsten är på heltid och tillämpar kontorstider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot controlling eller liknande område. Har du något års erfarenhet av en liknade roll är detta meriterande. Du är analytisk, har en god förståelse för samband mellan siffror och att se helheten. Du har goda kunskaper i Excel och samt god system och datorvana, där du inte har några svårigheter att sätta dig in i nya system. Vidare är du är flytande i svenska i tal och skrift samt behärskar engelska.

Som person är du social, positiv och framåt. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och har hög arbetsmoral. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Vidare är du resultatorienterad, arbetar systematiskt samt att du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt.

Låter det som en tjänst för dig? Ansök redan idag då intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 mars 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se