Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

CE-Chaufförer sökes till Norra och Södra Stockholm!

Ansök nu
Är du en CE-chaufför som är redo för nya utmaningar? Som är flexibel när det kommer till arbetstider och gillar tanken på färre arbetsdagar men längre pass. Då har vi den stora äran att erbjuda en passande tjänst!

Information om uppdraget:

Vår samarbetspartner är ett stort och välkänt bolag vars mission är att förbättra och förenkla livsmedelslogistik, varje dag. Bolaget arbetar med transportuppdrag inom dagligvaruhandeln och levererar till terminaler och butiker.

Nu söker vi vassa CE-chaufförer som är redo för nya utmaningar. Arbetet innebär längre körningar med färre stopp, du kommer primärt att köra till större butiker eller terminal till terminal. Ekipaget omfattas till stor del av kyl och frysvaror och det lastas på dubbelplan. Arbetsdagarna består av rullande schema med möjlighet till både dag och nattjobb beroende på vad du föredrar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att köra bil och släp. Vår verksamhet växer och är i en förändringsfas vilket innebär att det finns möjlighet till egna initiativ och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsterna är konsultuppdrag, vilket betyder att du kommer att vara anställd som konsult hos SC transport Sverige - som är en del av StudentConsulting Group. Men arbetet kommer att vara förlagt ute hos vår samarbetspartner i antingen Kallhäll eller Jordbro. Uppdraget startar i september och om allting fungerar som det ska så kommer du bli överrekryterad av vår samarbetspartner efter 6 månader.

Låter detta intressant så kommer du bli varmt välkomnad in i ett härligt gäng!

Detta söker vi:

Vi söker dig som är ansvarstagande och tycker om att arbeta självständigt. Du kan anpassa dig till olika situationer och människor. För att klara av arbetet behöver du trivas med fysiskt arbete och besitta en stark arbetsvilja. Utöver din starka arbetsmoral ser vi att gärna att du är en fena på att backa med släp.

Krav:
CE
YKB
Digitalt förarbevis
Truck A-behörighet
Talar och förstår svenska

Meriterande:
Erfarenhet av livsmedelsdistribution
Bakgavellift

Sökord: CE chaufför, Yrkeschaufför, Lastbilschaufför, Livsmedelsdistribution

Sökord: CE chaufför, Yrkeschaufför, Lastbilschaufför, Livsmedelsdistribution
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare